Siden min uddannelse som kok på Hotel D’Angleterre har jeg arbejdet bredt i branchen – både på restaurant, kro og cafe samt i udlandet på Hotel Cavendish i Eastbourne - England 

 I en lang årrække var jeg ansat på Danmarks Radio, hvor jeg dels fik min erfaring med kantinedrift og catering, dels deltog jeg i en række spændende studieture, til norge, sverige, frankrig, USA , Tyskland og 2 gange i  Thailand, som i dag har gjort mig fortrolig med mange kulturers køkkener.

 

Efterfølgende fik jeg ansvaret for den daglige drift af Erhvervsskolen Hamlets fire kantiner med i alt 12 ansatte og 1.000 kunder.  

Seneste ansættelse på Ingrid jespersen gymnasieskole, hvor jeg lavede mad til 350 elever samt lærere

 

 

jeg vil gerne tilbyde.........

 

en god kop kaffe

cafe miljø

sund mad

god service

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kunne være dejligt

hvis.....

 

 

 

 

 

 

 

 

vidste du..........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kunne du tænke dig........